سیاست و یوتوپیا
فردا (عوامل دگرگونساز جهان در قرن بیستویکم)
آلبرت آرنولد گور جونیور (به انگلیسی: Albert Arnold Gore, Jr.) (۳۱ مارس ۱۹۴۸) مشهور به اَل گور، فعال محیط زیست و سیاستمدار آمریکایی برنده جایزه صلح نوبل است. وی از ۱۹۸۳ تا ۱۹۸۵ نمایندهٔ مجلس نمایندگان آمریکا از ایالت تنسی و از ۱۹۸۵ تا ۱۹۹۳ سناتور این ایالت بود. او همچنین به عنوان معاون رئیسجمهور ایالات متحده آمریکا بین سالهای ۱۹۹۳ تا ۲۰۰۱ در دورهٔ ریاست جمهوری بیل کلینتون خدمت کردهاست.
ایران و آمریکا
آداب دیکتاتوری
حقایق ناگفته
حقایقی که باید گفت
دکترین شوک
دکترین شوک: ظهور سرمایهداری فاجعه (در انگلیسی: The Shock Doctrine: The Rise of Disaster Capitalism) نام کتابی است نوشتهٔ نائومی کلاین، دربارهٔ «دکترین شوک» و سواستفاده کورپوریشنها (ابر شرکتهای چند ملیتی) در استفاده از حوادثی چون، جنگ، حملههای تروریستی، کودتا و حوادث طبیعی که از آن به عنوان شوک اول یاد میکند. در مرحله دوم، بنگاهها و شرکتهای بزرگ با استفاده از قدرت سیاسی و سیاستمداران وابسته به خود، با انجام طرحی برنامهریزی شده و با کاشتن بذر ترس، از بُهت و پریشانی و سردرگمی مردم در آن لحظات استفاده کرده و شوک دومی را که چیزی جز تغییرات رادیکال اقتصادی و سیاسی نیست به وجود میآورند. در این میان افرادی که با موج دوم شوک، به مقابله برمیخیزند با شوک سومی که شامل پلیس، ارتش، زندان و بازجوئی است روبهرو و سرکوب میشوند.
اعترافات یک جنایتکار اقتصادی
(افشاگری هایی در باب ترفندهای ایالات متحدۀ آمریکا در اقتصاد جهانی) جان پرکینز مأمور باسابقه و قابل احترام شرکت های بانکی. در کتاب «اعترافات جنایتکار اقتصادی» روایت می کند که چگونه از جایگاه حرفه ای اش با حقوق خیلی خوب، در تبانی با ایالات متحدۀ آمریکا، با وام دادن به کشور های فقیر جهان، میلیاردها دلار از آنها ربوده است. طرح های سازندۀ ظاهرا معتبر، در واقع طرح هایی بودند که با نقشۀ قبلی باید به شکست می انجامیدند و کشورهایی که دیگر قادر به باز پرداخت وام های خود نبودند به طعمۀ حاضر و آماده ای برای سیاست های اقتدارگرایانۀ امپریالیسم آمریکا تبدیل می شدند.