our final invention/آخرین اختراع ما

۲۸۶,۰۰۰ تومان

Our Final Invention: Artificial Intelligence and the End of the Human Era Paperback – February 17, 2015

by James Barrat (Author)

پیام آور ستاره ای

۱۲۵,۰۰۰ تومان

نیل دگراس تایسون

ترجمه: جمیل آریایی

کتاب پیام آور ستاره ای تفسیری است روزآمد بر پیامدهای علمی، سیاسی، فرهنگی، و اجتماعی کشف‌های گالیله با تلسکوپ دست‌سازش که آن‌ها را به سال ۱۶۱۰ در کتابی با همین عنوان، پیام‌آور ستاره‌ای، منتشر کرد. نیل دوگراس تایسون، دورنمای کیهانی‌اش را روی تمدن زمین متمرکز می‌کند و نور تازه‌ای بر گسل‌های مهم دوران ما – جنگ، سیاست، حقیقت، زیبایی، جنسیت، و نژاد– می‌تاباند و حس ژرف‌تری از اتحاد را در همه‌ی ما برمی‌انگیزد. در روزگارانی که دیدگاه‌های سیاسی و فرهنگی ما قطبی‌تر از همیشه شده‌اند، تایسون نسخه‌ی نوش‌دارویی را برای ما می‌پیچد که تا دیر نشده آنچه را میان ما انسان‌ها تفرقه افکنده است درمان کند. این نوشدارو ترکیب دو چرخ ارابه‌ی روشنگری، دورنمای کیهانی و عقلانیت علم است. مغز آدمی که نگاهی ژرف دارد به این که علم جهان هستی و سیاره‌ی زمین را چگونه می‌بیند، توانایی آن را نیز دارد که الویت‌های حیات را شناسایی کند و به ما بگوید که برای تحقق یافتن این اولویت‌ها چگونه باید رفتار کنیم. چنین دیدگاهی حکایت از آن دارد که نگاه ما به فرهنگ، جامعه، و تمدن باید دگرگون شود. در این کتاب ما در قلمرو علم گام برمی‌داریم که دنیا را متفاوت می‌بیند و آن را متفاوت ترسیم می‌کند. تایسون از حل مسائلی سخن می‌گوید که جهان با آنها درگیر است و زنده بودن را عزیز می‌دارد و با گرمی و فصاحت از حقایق زیبا و هوشمندانه‌ای پرده برمی‌دارد که درباره‌ی همه‌ی ما به کار می‌روند. ما این حقایق را از شناختی که از جایگاه‌مان در جهان هستی داریم به دست آورده‌ایم.

فلسفه فیزیک: درآمدی بسیار کوتاه

۹۵,۰۰۰ تومان

دیوید والاس

ترجمه: ناهید سادات ریاحی

کتاب فلسفه فیزیک، به سنت تمام کتاب‌های سری «درآمدی بسیار کوتاه» انتشارات آکسفورد، مروری کوتاه و مفید از فلسفه فیزیک ارائه می‌دهد.

در این کتاب، دیوید والاس که خود یکی از صاحب‌نظران این حوزه است، سعی می‌کند ابتدا با ارائه مقدماتی درباره فلسفه علم، ذهن خوانندگان را آماده سازد. سپس از مقیاس بزرگ به کوچک، شروع به کاوش در فلسفه فیزیک می‌کند. بنابراین در فصول ابتدایی به فلسفه فیزیک مقیاس‌های بزرگ‌تر، یعنی مکانیک نیوتونی و نسبیت پرداخته شده و پس از آن با عبور از پل مکانیک آماری، فلسفه مرموز چگونگی ظهور پدیده‌‌های بزرگ‌مقیاس از دل جهان کوچک‌مقیاس واکاوی می‌شود.

در نهایت، رفتار اعجاب‌انگیز ذرات زیراتمی، دنیای مکانیک کوانتومی و تفسیرهای هیجان‌انگیز آن مورد بررسی قرار می‌گیرند. بدین ترتیب خواننده با مطالعه این کتاب کوچک می‌تواند دید نسبتاً جامعی درباره فلسفه فیزیک کسب کرده و برای مطالعات پیشرفته‌تر در این حوزه آماده شود.

نظریه ریسمان و جهان واقعی

۱۲۵,۰۰۰ تومان

گوردون کین

ترجمه: تورج حوری

کتاب نظریه ریسمان و جهان واقعی ،  سعی دارد توضیح دهد که چرا نظریه‌ی ریسمان ممکن است نظریه‌ی زیربنایی جامعی باشد که جهان هستی ما را توصیف و تشریح می‌کند.

کتاب نگاهی پرشور به نظریه‌های ریسمان/M فشرده و داده‌های قابل دسترس می‌اندازد که به نظر می‌رسد امکان راه بردن سریع به نظریه‌ای جامع و بنیادین از فیزیک ذرات و کیهان‌شناسی را فراهم می‌کند.

ما در دوره‌ای از علم زندگی می‌کنیم که به‌طرز بی‌سابقه‌ای هیجان‌انگیز است، دوره‌ای که در طول آن ممکن است به درک واقعی و درستی از جهان فیزیکی دست پیدا کنیم.

بر اساس سه دهه تحقیق، ویرایش فعلی موارد مقیاس پلانک، فیزیک هیگز، ابرتقارن و شکست ابرتقارن، مسئله‌ی سلسله‌مراتب، ماده‌ی تاریک، تورم، بخش‌های پنهان، برخورددهنده‌های آینده، آزمون نظریه‌ها در فیزیک، محدودیت‌های ممکن درک ما و … را دربر می‌گیرد.

جهانی که می بینم

۳۰۰,۰۰۰ تومان

کارل سیگن

ترجمه: ر. شعبانی

علم، شوق و بلندپروازی انسان را برمی‌انگیزد، شبه‌علم هم همین کار را می‌کند.

از ترویج ضعیف علم در جامعه، رخنه‌‌هایی بر جای می‌ماند که شبه‌علم آن‌ها را به بهترین شکل ممکن پر می‌کند.

اگر بر همگان آشکار شود که هر ادعای علمی پیش از پذیرفته شدن نیاز به شواهد کافی دارد، جایی برای جولان شبه‌علم باقی نمی‌ماند. شاید بتوان استدلال کرد که علم واقعی وقتی به کج‌فهمی آلوده می‌شود، آموزه‌های شبه‌علمی به همان نسبت آسان پذیرفته می‌شوند.

هرگاه اندیشه‌های خود را با واقعیت‌های دنیای بیرون ارزیابی کنیم، در حقیقت در حال به کارگیری روش علمی هستیم.

همه‌ی شاخه‌های علم توانایی پیش‌بینی آینده را ندارند (مانند دیرینه‌شناسی) اما بیشتر شاخه‌های آن می‌توانند این کار را با دقت شگفت‌انگیزی چون خورشیدگرفتگی انجام دهند.

چیزی را که ذهنی انتقادگر به عنوان رؤیا و توهم می‌شناسد، ذهنی زودباور به عنوان دریچه‌ای به واقعیت اما ژرف و تفکربرانگیز تعبیر می‌کند. موضوع آن نیست که سرچشمه‌های دانش دروغین طالع‌بینی، ساده‌انگارانه و کوته‌بینانه است بلکه، پرسش مهم اینست که اعتبار کنونی آن چیست؟

کارل سیگن (۱۹۹۶-۱۹۳۴) اخترشناس آمریکایی-اوکراینی‌تبار، دانشمند علوم سیاره‌ای، کیهان‌شناس و … علمی‌نویس، مدافع استفاده از روش علمی و تفکر انتقادی، و منتقد سرسخت شبه‌علم و ادعاهای فاقد شواهد تجربی و مروج شک‌گرایی علمی بود و هم‌چنین یکی از مروجان جستجو برای حیات هوشمند فرازمینی (ستی).

لذت علم

۸۰,۰۰۰ تومان

جیم الخلیلی

ترجمه: جمیل آریایی

فیزیکدان کوانتومی، نویسنده پرفروش نیویورک تایمز و مجری بی‌بی‌سی جیم الخلیلی نشان می‌دهد که چگونه ۸ درس از قلب علم می‌تواند به شما کمک کند تا بیشترین بهره را از زندگی ببرید.

دنیای امروز غیرقابل پیش‌بینی و پر از تضاد است و پیمایش در پیچیدگی‌های آن در حالی که تلاش برای گرفتن بهترین تصمیم‌ها آسان نیست. لذت علم ۸ درس کوتاه در مورد چگونگی باز کردن شفافیت، توانمندسازی و لذت تفکر و زندگی علمی تر ارائه می دهد.

در این راهنمای مختصر برای داشتن یک زندگی منطقی تر، فیزیکدان مشهور جیم الخلیلی از خوانندگان دعوت می کند تا همانطور که دانشمندان برای انجام آن آموزش دیده اند با جهان در ارتباط باشند. روش علمی در تلاش برای دیدن چیزها آنگونه که واقعاً هستند به خوبی به بشر خدمت کرده است، و زیربنای روش علمی اصول اساسی است که می تواند به همه ما کمک کند تا با اطمینان بیشتری در زندگی مدرن حرکت کنیم. الخلیلی با بحث در مورد ماهیت حقیقت و عدم قطعیت، نقش شک، جوانب مثبت و منفی ساده‌سازی، ارزش محافظت در برابر سوگیری، اهمیت تفکر مبتنی بر شواهد و موارد دیگر، نشان می‌دهد که چگونه ایده‌های قدرتمند در قلب روش علمی عمیقاً به دوران پیچیده ای که در آن زندگی می کنیم و انتخاب های دشواری که می کنیم مربوط است.

این کتاب را بخوانید و لذت علم را کشف کنید. این به شما قدرت می‌دهد که عینی‌تر فکر کنید، باورهای قبلی‌تان را در مه ببینید و زندگی رضایت‌بخش‌تری داشته باشید.

علم و جامعه در سده های شانزدهم و هفدهم

۲۲۵,۰۰۰ تومان

آلن جی ار اسمیت

ترجمه: علی حقی

سده ۱۶ میلادی یا قرن شانزدهم (میلادی) درتقویم گریگوری به فاصله سال‌های ۱۵۰۱ تا ۱۶۰۰ میلادی گفته می‌شود. کوپرنیک در این دوره با به چالش کشیدن نظریه ارسطو مبنی بر ثابت بودن زمین و مرکزیت زمین در جهان، ادعا کرد که زمین به دور خورشید می‌گردد و ثابت نیست. این نظریه بر خلاف آموزه‌های کلیسا بود و به همین دلیل به شدت از سوی روحانیون مطرود شد. انقلاب بازرگانی تحولاتی بود که بین دهه‌های بیست تا شصت قرن شانزدهم روی داد و منجر به گذار از شکل سنتی داد و ستد شد. در ایران، آغاز سده شانزدهم مصادف با تشکیل حکومت صفویان بوده‌است.

قرن هفدهم به عنوان زمانی برجسته می شود که خداوند مواد خاصی را به بشریت عنایت کرده است که منجر به توسعه علم و اندیشه علمی می شود. به طوری که آن را قرن نبوغ نامیده اند. بسیاری از دانشمندان در عرصه‌های علمی متعددی به حرکت درآمدند: جووانی بورلی که با لنزها و میکروسکوپ‌ها کار می‌کرد، رابرت بویل که کشف کرد فشار گاز در یک ظرف بسته با حجم ظرف نسبت عکس دارد، یعنی قانون بویل. گالیلئو گالیله که قوانین ریاضی را تعریف کرد که حرکت اجسام را بر روی زمین توصیف می کرد. اسحاق نیوتن قانون جاذبه را بیان کرد. یوهانس کپلر در مورد قوانین حرکت سیاره ای نوشت. جان ری بنیانگذار سیستماتیک بود. آنتونی فون لیوونهوک یکی از اولین انسان هایی بود که میکروارگانیسم ها را از طریق عدسی ذره بین دید، رابرت هوک برای اولین بار به جهان گزارش داد که کوچکترین واحدهای زنده زندگی "جعبه های کوچک" هستند که بعدها به عنوان سلول شناخته شدند، مارسلا مالپیگی و یان سوامردام نیز میکروسکوپ های کلاسیک از اولین مرتبه که شناخت و درک ساختار میکروسکوپی خودمان و گیاهان و جانورانی را که با آنها همزیستی می کنیم به ارمغان آورد (گاردنر، ۱۹۷۲). با تلاش این دانشمندان مزایای تحقیق از طریق روش علمی، شامل پیشرفت از مشاهده به تجزیه و تحلیل داده ها تا فرمول بندی فرضیه و استفاده از کنترل برای تولید داده های جدید و به دنبال آن ارزیابی مجدد فرضیه اولیه تا نتیجه، محقق و رسمیت یافتند. قرن هفدهم زمانی پدیدار شد که علم و اختراع با هم پیوند خوردند و کاربرد علم در کشاورزی، معدن، دریانوردی و البته تجارت پیشرفت کرد. آیا این صرفاً یک کاربرد تک بعدی از نبوغ بود یا جنبه های چندبعدی بافت تاریخی وجود داشت که منجر به چنین قرن قابل توجهی در سفر ما به عنوان یک گونه شد؟

در طول قرن هفدهم، تغییرات عمده ای در زمینه های فلسفه و علم رخ داد. مطالعات علمی و دانشمندان قبل از آغاز دهه ۱۶۰۰ چندان شناخته شده نبودند. اسحاق نیوتن فیزیکدان قرن هفدهم بود. مردم متفکران کلیدی و امثال او را فیلسوف طبیعی می نامیدند. به این دلیل که اصطلاح "دانشمند" در قرن هفدهم وجود نداشت.

علم در قرن هفدهم پیشرفت کرد. با این حال، دانشمندان را می توان در میان یونانیان باستان در نظر گرفت. با این حال، یونانیان، از سوی دیگر، هرگز اعتقادات خود را از طریق آزمایش های معتبر تأیید نکردند. در نتیجه، بسیاری از ایده های آنها در مورد طبیعت نادرست بود. متأسفانه متفکران یونانی از احترام بالایی برخوردار بودند و هیچ کس جرأت نمی کرد دیدگاه های آنها را برای نسل ها مورد انتقاد قرار دهد. به طور مشابه، این تغییر در اواخر قرن ۱۶ و اوایل قرن ۱۷ آغاز شد.

با این حال، آزمایش‌هایی آغاز شد تا ببینند آیا باورها درباره جهان درست هستند یا خیر. فرانسیس بیکن گفت که مردم نباید یک تصور را به سادگی به این دلیل که یک فیلسوف یونانی چنین گفته است درست بپذیرند. با این حال، او ادعا کرد که کلید درک چگونگی عملکرد جهان طبیعی، مشاهده و آزمایش کامل است. این شیوه جدید نگرش به جهان کم کم فراگیر شد. در اواخر قرن هفدهم، دسترسی علمی جدید به مایه افتخار در سراسر اروپا تبدیل شد.

در اواخر قرن شانزدهم، استفاده از نمادهای ریاضی رایج تر شد. تمرین نوشتن ریاضیات پس از تثبیت این مفهوم به سرعت مورد توجه قرار گرفت. در اوایل قرن هفدهم، بسیاری از نویسندگان انگلیسی نمادهای جدیدی خلق کردند.

سرآغاز حیات

۱۵۰,۰۰۰ تومان
نویسنده: دیوید ویلسون دیمر مترجم: اقبال جاسمی

به نظر می رسد که دانشمندان روزی کشف کنند که چگونه حیات می تواند در سیارات قابل سکونت مانند زمین اولیه و مریخ پدید آید.

دیوید دبلیو دیمر در کتاب، راهنمای جامعی درباره منشأ حیات نوشته است که در سه بخش سازماندهی شده است. بخش اول به سوالاتی مانند: اتم های حیات از کجا می آیند؟ زمین چند ساله است؟ زمین قبل از شروع حیات چگونه بود؟ آب از کجا می آید؟ پس از پاسخ به هر سوال، یک پیگیری وجود دارد: چگونه بدانیم؟ این امر افق کتاب را گسترش می دهد و توضیح می دهد که چگونه دانشمندان به نتیجه گیری می رسند و چرا می توانیم به این پاسخ ها اعتماد کنیم. بخش دوم توضیح می‌دهد که چگونه مولکول‌های آلی خاص می‌توانند به طور خود به خود در جمعیت‌هایی از پروتوسل‌ها جمع شوند که می‌توانند تحت انتخاب قرار گیرند و به سمت سیستم‌های زنده اولیه تکامل یابند. در اینجا دیمر یک مفهوم واقعاً بدیع را پیشنهاد می کند که زندگی در اقیانوس ها آغاز نشده است، بلکه در چشمه های آب گرم آب شیرین در توده های زمین های آتشفشانی شبیه هاوایی امروزی شروع شده است. دانش واقعی فقط آن چیزی نیست که می دانیم، بلکه به همان اندازه مهم چیزهایی است که هنوز نمی دانیم. در بخش سوم، دیمر، پرسش‌های مهمی را فهرست می‌کند که باید به آنها پرداخت تا در نهایت بتوانیم به یک سؤال اساسی زیست‌شناسی پاسخ دهیم: زندگی چگونه می‌تواند آغاز شود؟

کتاب الکترونیکی گودل، اشر، باخ (به زبان انگلیسی)

۰ تومان

Gödel, Escher, Bach: An Eternal Golden Braid Paperback – February 5, 1999

by Douglas R Hofstadter (Author)

A metaphorical fugue on minds and machines in the spirit of Lewis Carroll

Douglas Hofstadter's book is concerned directly with the nature of "maps" or links between formal systems. However, according to Hofstadter, the formal system that underlies all mental activity transcends the system that supports it. If life can grow out of the formal chemical substrate of the cell, if consciousness can emerge out of a formal system of firing neurons, then so too will computers attain human intelligence. Gödel, Escher, Bach is a wonderful exploration of fascinating ideas at the heart of cognitive science: meaning, reduction, recursion, and much more.

تصویر بزرگ

۲۳۰,۰۰۰ تومان

شون کارول

ترجمه: هدیه شایسته

پرفروش‌ترین کتاب فوری نیویورک تایمز در مورد جایگاه بشر در جهان - و نحوه درک ما از آن.

"روشن... چشمگیر... بسیار آموزنده." - نیویورک تایمز "به طرز شگفت انگیزی موفق می شود." - علم "یک تور دو نیرو." - سالن

شان کارول که قبلاً به خاطر نوشته‌های ظریف و شفاف خود در مورد چالش‌برانگیزترین مفاهیم فیزیک مدرن در سطح بین‌المللی مورد تحسین قرار گرفته است، به عنوان یکی از بزرگترین متفکران انسان‌گرای نسل خود ظاهر می‌شود زیرا او عقل خارق‌العاده خود را نه تنها در مورد بوزون‌ها و ابعاد اضافی هیگز، بلکه اکنون نیز به کار می‌گیرد. همچنین در مورد عمیق ترین سؤالات شخصی ما: ما کجا هستیم؟ ما که هستیم؟ آیا عواطف، باورها و امیدها و رویاهای ما در نهایت بی معنی هستند؟ آیا هدف و معنای انسان در یک جهان بینی علمی می گنجد؟

در فصل‌های کوتاه پر از حکایت‌های تاریخی جذاب، حاشیه‌های شخصی، و توضیح دقیق، خوانندگان تفاوت بین نحوه عملکرد جهان در سطح کوانتومی، سطح کیهانی و سطح انسانی - و سپس نحوه اتصال هر یک به دیگری را می‌آموزند. ارائه کارول از اصولی که انقلاب علمی را از داروین و انیشتین به منشأ حیات، آگاهی و جهان هدایت کرده است، به طرز خیره کننده ای منحصر به فرد است.

کارول نشان می دهد که چگونه یک بهمن از اکتشافات در چند صد سال گذشته جهان ما را تغییر داده است و آنچه واقعا برای ما اهمیت دارد. زندگی‌های ما بی‌کران مکان و زمان مانند هرگز کوتوله شده است، اما آنها با ظرفیت ما در درک آن و معنا بخشیدن به آن رستگار شده‌اند.

«تصویر بزرگ» یک جهان بینی علمی بی سابقه است، یک تور دو نیرو که در قفسه ها در کنار آثار استیون هاوکینگ، کارل سیگان، دنیل دنت و ای. او. ویلسون برای سال های آینده خواهد نشست.

یادسپاری و یادآوری

۱۲۵,۰۰۰ تومان

لیسا جنووا

ترجمه: مهدی ملکی

پرفروش‌ترین کتاب نیویورک تایمز • کاوشی شگفت‌انگیز در مورد پیچیدگی‌هایی که چگونه به یاد می‌آوریم، چرا فراموش می‌کنیم و چه کارهایی می‌توانیم برای محافظت از خاطرات خود انجام دهیم، توسط عصب‌شناس آموزش دیده در هاروارد و نویسنده پرفروش Still Alice.

لیزا جنوا با استفاده از تخصص خود به عنوان یک متخصص مغز و اعصاب و استعدادهایش به عنوان یک داستان نویس، تفاوت های ظریف حافظه انسان را توضیح می دهد.

آیا تا به حال برایتان پیش آمده است که وقتی تا آخر عمر نام آن بازیگر فیلمی را که هفته پیش دیدید به خاطر نمی آورید، یا وارد اتاقی می شوید که فراموش کنید چرا از ابتدا به آنجا رفته اید، موجی از وحشت را احساس کرده اید. ? اگر بیش از چهل سال دارید، احتمالاً نمی خندید. حتی ممکن است نگران باشید که این کمبودها در حافظه می تواند نشانه اولیه آلزایمر یا زوال عقل باشد. در حقیقت، برای اکثریت قریب به اتفاق ما، این نمونه های فراموشی کاملا طبیعی است. چرا؟ زیرا در حالی که حافظه شگفت‌انگیز است، هنوز کامل نیست. مغز ما طوری طراحی نشده است که هر نامی را که می شنویم، برنامه ریزی می کنیم یا هر روزی را که تجربه می کنیم، به خاطر بسپارد. فقط به این دلیل که حافظه شما گاهی از کار می افتد به این معنی نیست که شکسته شده یا تسلیم بیماری شده اید. فراموشی در واقع بخشی از انسان بودن است.

در کتاب «به یاد داشته باشید»، لیزا جنوا، عصب شناس و رمان نویس تحسین شده، به چگونگی ایجاد خاطرات و چگونگی بازیابی آن ها می پردازد. یاد خواهید گرفت که آیا خاطرات فراموش شده به طور موقت غیرقابل دسترسی هستند یا برای همیشه پاک می شوند و چرا برخی از خاطرات برای چند ثانیه (مانند یک رمز عبور) ساخته شده اند، در حالی که برخی دیگر می توانند یک عمر (روز عروسی شما) باقی بمانند. شما متوجه تمایز واضح بین فراموشی معمولی (جایی که ماشین خود را پارک کرده اید) و فراموشی به دلیل آلزایمر (داشتن یک ماشین) خواهید بود. و خواهید دید که چگونه حافظه عمیقاً تحت تأثیر معنا، احساسات، خواب، استرس و زمینه قرار می گیرد. هنگامی که زبان حافظه و نحوه عملکرد آن، نقاط قوت و ضعف باورنکردنی آن، آسیب پذیری های طبیعی و ابرقدرت های بالقوه آن را درک کردید، هم می توانید توانایی خود را در به خاطر سپردن بسیار بهبود ببخشید و هم زمانی که ناگزیر فراموش می کنید، کمتر احساس لرزش کنید. شما می توانید برای حافظه خود انتظارات تحصیلی داشته باشید و با این کار، رابطه بهتری با آن ایجاد کنید. دیگر لازم نیست از آن بترسی و این می تواند زندگی را تغییر دهد.

ما هیچ نمی دانیم

۲۶۰,۰۰۰ تومان
جورج چم و دانیل وایتسون ترجمه: شراره مظفری

آماده شوید تا همه چیزهایی را که هنوز درباره جهان عجیب و مرموز خود نمی دانیم بیاموزید

درک بشر از جهان فیزیکی پر از شکاف است. شکاف‌های کوچکی نیستند که بتوانید با خیال راحت از آن چشم پوشی کنید - در تصورات اساسی ما از نحوه کار جهان، خلأهای بزرگی وجود دارد که خمیازه می کشند. خالق PHD Comics، خورخه چام و فیزیکدان ذرات، دانیل وایتسون، با هم متحد شده اند تا هر چیزی را که در مورد کیهان نمی دانیم کشف کنند: حفره های عظیم در دانش ما از کیهان. آنها مجهز به اینفوگرافیک ها، کارتون ها، و توضیحات غیرمعمول سرگرم کننده و روشن علم، بهترین پاسخ های موجود در حال حاضر را برای بسیاری از سوالاتی که هنوز دانشمندان را گیج می کنند، به ما می دهند، از جمله:

* چرا کیهان محدودیت سرعت دارد؟ * چرا همه ما از ضد ماده ساخته نشده ایم؟ * چه چیزی (یا چه کسی) با ذرات ریز و فوق سریع به زمین حمله می کند؟ * ماده تاریک چیست و چرا ما را نادیده می گیرد؟

به نظر می رسد که جهان پر از چیزهای عجیب و غریب است که هیچ معنایی ندارند. اما چم و وایتسون یک مورد قانع کننده را مطرح می کنند که سؤالاتی که نمی توانیم به آنها پاسخ دهیم به همان اندازه که می توانیم جالب هستند.

این مقدمه کاملاً مصور از بزرگترین اسرار فیزیک همچنین به کمک بسیاری از چیزهای پیچیده ای که ما در مورد آنها می دانیم، از کوارک ها و نوترینوها گرفته تا امواج گرانشی و سیاهچاله های در حال انفجار، راز زدایی می کند. چم و وایتسون با دوزهای مساوی از شوخ طبعی و لذت، ما را دعوت می‌کنند تا جهان را به‌عنوان گستره‌ای احتمالاً بی‌کران از قلمروی ناشناخته ببینیم که هنوز برای کاوش در اختیار ماست.

دانیل وایتسون، استاد فیزیک ذرات تجربی در دانشگاه کالیفرنیا، ایروین، و از اعضای انجمن فیزیک آمریکا است. او تحقیقاتی را با استفاده از برخورد دهنده بزرگ هادرون در سرن انجام می دهد.