ضمیر پنهان

۹۸,۰۰۰ تومان
کارل گوستاو یونگ ترجمه: ابوالقاسم اسماعیل پور

گفت و گو در باب صدق

۰ تومان
میک گوردن، کریس ویلکینسن ترجمه: میثم محمدامینی

گـردآورنـدگان ایـن مـجموعـه پانزده گفت‌وگو با متخصصان حوزه‌های مختلف، از فیلسوف و مورخ گرفته تا وکیل و روزنامه‌نگار، دربارۀ مفهوم صدق(حقیقت، راستی، درستی، صحت، واقعیت) ترتیب داده‌اند و کتاب پیش رو گزارشی از این گفت‌وگوهاست. این کتاب تلاش می‌کند به همان روش قدیمی و مأنوس فلسفه، یعنی گفت‌وگوی سقراطی، از زوایای گوناگون و متنوع در اطراف یکی از واژه‌های به‌ظاهر آشنای زندگی ما کندوکاو کند، ارتباط آن را با سایر مفاهیم روشن کند و نشان دهد در زمینه‌ها و موقعیت‌های مختلف چگونه آن را به کار می‌بریم. در این‌جا هم مثل بیشتر گفت‌وگوهای سقراطی در پایان گفت‌وگو تعریف جامع و مانعی از صدق نداریم، اما از مسیری عبور کرده‌ایم که پیمودنش آموزنده  و لـذت‌بـخـش بـوده اسـت.

الهیات نخستین فیلسوفان یونان

۴۰۰,۰۰۰ تومان
ورنر یگر ترجمه: فریده فرنودفر

ایده های جدید و متحول کننده ای که متفکران اولیه یونان در مورد ماهیت جهان ایجاد کردند، تأثیر مستقیمی بر برداشت آنها از آنچه به معنای جدید «خدا» یا «الهی» می نامیدند، داشت. بنابراین، تاریخ الهیات فلسفی یونانیان، تاریخ رویکرد عقلانی آنها به ماهیت خود واقعیت در مراحل متوالی آن است. کتاب کلاسیک مرحوم پروفسور یاگر این تحول را از اولین تجلیات الهیات در هزیود از دوران قهرمانی تفکر کیهان‌شناسی یونان تا زمان سوفسطائیان قرن پنجم قبل از میلاد ردیابی می‌کند.

غائلۀ هایدگر

۳۸۰,۰۰۰ تومان

ریچارد وُلین

مترجم: فرهاد سلیما‌‌ن‌نژاد

غائلهٔ هایدگر به مناقشهٔ پرشور و مجادله‌انگیزی اطلاق می‌شود که از دههٔ ۱۹۵۰ بر سر حمایت مارتین هایدگر از رژیم هیتلر درگرفت و تا امروز ادامه یافته است و احتمالاً تا آینده‌ای نامعلوم ادامه خواهد یافت. صرف‌نظر از جایگاه هایدگر در تاریخ فلسفه که عده‌ای آن را با جایگاه افلاطون و ارسطو و کانت و هگل هم‌تراز دانسته‌اند، اهمیت غائلهٔ هایدگر به وزن و اعتبار علمی بالای کسانی بازمی‌گردد که در آن حضور داشته‌اند. یورگن هابرماس، هانس گئورگ گادامر، کارل لوویت، هربرت مارکوزه، هانا آرنت، تئودور آدورنو، و هانس یوناس تنها فهرست کوتاهی از اسامی این چهره‌ها است.

ویراستار کتاب حاضر، ریچارد ولین، که خود به اعتبار نگارش آثار متعددی همچون سیاست هستی: اندیشهٔ سیاسی مارتین هایدگر در دههٔ ۱۹۹۰ از چهره‌های متأخر حاضر در غائلهٔ هایدگر است، تصویری کلی از روند این مناقشه به دست داده است.

زندگی خوب و بسنده

۳۲۰,۰۰۰ تومان

نویسنده: آورام آلپرت

مترجم: نگار شاطریان

چگونه پذیرش محدودیت‌های ما می‌تواند به زندگی رضایت‌بخش‌تر و جامعه‌ای هماهنگ‌تر منجر شود.

ما در دنیایی زندگی می کنیم که به سمت عظمت گرایش دارد، دنیایی که در آن احساس می کنیم مجبوریم جزو ثروتمندترین، قدرتمندترین و مشهورترین افراد باشیم. این کتاب توضیح می‌دهد که چرا هیچ‌کس واقعاً از این نظم اجتماعی رقابتی سود نمی‌برد، و نشان می‌دهد که چگونه روش دیگری از زندگی امکان‌پذیر است - زندگی به اندازه کافی خوب برای همه.

نویسنده نشان می دهد که چگونه وسواس ما به عظمت منجر به استرس و اضطراب، آسیب به روابط ما، نابرابری گسترده سیاسی و اقتصادی و تخریب جهان طبیعی می شود. او توضیح می دهد که چگونه می توان از عظمت فراتر رفت تا جامعه ای را ایجاد کرد که در آن همه شکوفا شوند. با رقابت کمتر با یکدیگر، هر یک از ما می‌توانیم معنا و هدف جدیدی پیدا کنیم، نیازهای مادی و عاطفی خود را برآورده کنیم و زندگی آرام‌تری داشته باشیم. با این حال، آلپرت هیچ وعده اتوپیایی دروغینی نمی دهد. زندگی هرگز نمی تواند به اندازه کافی خوب باشد، زیرا همیشه حوادث و تراژدی هایی خارج از کنترل ما وجود خواهد داشت، به همین دلیل است که ما باید از تقسیم جهان به برنده و بازنده دست برداریم و اطمینان حاصل کنیم که نجابت و کفایت برای دور زدن وجود دارد.

رویایی و تحریک‌آمیز، کتاب نشان می‌دهد که چگونه می‌توانیم با هم کار کنیم تا به جای اینکه خودمان را در مسابقه برای رسیدن به قله‌های هرم اجتماعی از هم جدا کنیم، یک زندگی خوب برای همه ایجاد کنیم.

کلیات تاریخ فلسفه یونان

۰ تومان
ادوارد تسلر ترجمه: حسن فتحی

یکی از بررسی های استاندارد فلسفه یونان، این اثری است که برای کمک به دانشجو در درک دامنه و محتوای سنت فلسفی یونان طراحی شده است. رئوس مطالب ادوارد زلر به طرز تحسین برانگیزی کامل و مختصر، سنت های سقراط، افلاطون و ارسطو را در دوره پیش سقراطی، رواقیون، اپیکوریان و شکاکان; و رشد نوافلاطونیسم در دوره امپراتوری روم را پوشش می دهد. همانطور که مورخ برجسته بریتانیایی G. P. Gooch "طرح کلی تاریخ فلسفه یونان توسط زلر هنوز هم بهترین بررسی اندیشه یونانی در توسعه ارگانیک آن و یکی از افتخارات دانش آلمانی است." --- از پشت جلد کتاب

فیزیک خداباوری

۳۵۰,۰۰۰ تومان

نویسنده: جفری کوپرسکی

مترجم: امیرمسعود جهان‌بین

متکلمان و فیلسوفان دین بیش از پیش به علم و به ویژه در حوزه فیزیک علاقه مند شده اند. از تنظیم دقیق ثابت‌های جهانی گرفته تا مکانیک کوانتومی، نسبیت، و کیهان‌شناسی، فیزیک موضوعی است که به طور شگفت‌آوری در ارتباطش با حوزه دین گسترده است. با این حال، پر کردن شکاف بین این زمینه ها مشکل ساز است. کسانی که در دین و علوم انسانی هستند معمولاً فقط در سطح عمومی با علوم ریاضی تعامل دارند و فیزیکدانان اغلب متافیزیک و دین را نادیده می گیرند.

فیزیک خداباوری یک حد وسط مهم و ضروری بین این رشته‌ها ارائه می‌کند و تحلیلی انتقادی از روش‌های درهم تنیده شدن فیزیک در موضوعات دینی ارائه می‌کند. کوپرسکی با شفاف‌سازی استدلال‌های اغلب پیچیده، طیف گسترده‌ای از موضوعات را پوشش می‌دهد که شامل کنش الهی، اراده آزاد، برهان تنظیم دقیق، طبیعت‌گرایی، قوانین طبیعت، رابطه بین علم و دین، و بحث بر سر طراحی هوشمند می‌شود.

فیلسوفان بزرگ یونان باستان

۰ تومان
لوچانود کرشنتزو ترجمه: دکتر عباس باقری

اثر حاضر، شرح مختصری است در باب تاریخ فلسفه یونان که به زبان ساده و طنزآمیز نگاشته شده است .در این کتاب افزون بر شرح زندگی فیلسوفان و رئوس اندیشه‌های فلسفی آن‌ها، مولف اطلاعاتی درباره تاریخ عمومی، اجتماعی و سیاسی دولت شهرهای مهم یونان به دست می‌دهد. کتاب متشکل از دو بخش است ۱ : پیش از سقراطیان، ۲ از سقراط تا فلوطین .برخی سر فصل‌های کتاب عبارت اند از :هفت خردمند، ملطیه، تالس، آناکسیماندر، آناکسیمنس، هراکلیت تاریک اندیش، الئا، گزنوفانس، پارمنیدس، زنون، ملیسوس، آتن در قرن پنجم، دموکریت، سوفسطائیان، سقراط، افلاطون، ارسطو، اپیکور، رواقیان، شکاکان و نوافلاطونیان.